مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید سرقفلی

سال 97 یکی از ورثه های سرقفلی دار مغازه ای،، بدون اجازه مالک مغازه انتهای مغازه را با دیوارکشی دو قسمت کرده وبرا قسمت مجزا شده درب مستقل گذاشت وبه من اجاره داد بعد از یکسال که دیدم خبری از مالک و اعتراض نیست با هماهنگی با مادر وراث بصورت صحبت در مورد رضایت بقیه وراث،، سر قفلی رو از اونا خریدم بعد به صاحب ملک زنگ زدم واون که از همچی خبر داست وجهی برابر نصف سرقلفی طلب کرد هنوز با مالک توافق نکرده بودم که وراث دیگه اومدن و ادعای فروش مال غیر رو دارند حالا بعد از سه سال خلع ید شکایت کردند لازم به ذکر است که نصفه دیگه مغازه در تصرف خودشونه وضمنا بدون اجازه مالک را دوازده سال است که به افراد غیر قانونی اجاره میدن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما برای خرید سرقفلی از وراث ، باید ابتدا انحصار وراثت شده باشد تا تمام وراث مشخص گردد و باید قرارداد مبایعه نامه سرقفلی ، را همه وراث امضا نمایند و رضایت مالک هم وجود داشته باشد در غیر این صورت فروش مال غیر محقق شده است و مالک میتواند دادخواست تخلیه را اقامه نماید
ولی شما هم می توانید دفاع نمایید
تماس بگیرید