مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول و هزینه دادرسی

باسلام زوجه هستم .
در دوران عقد پدرشوهرم و خواهرشوهرم مقداری طلا به عنوان هبه و کادو به من هدیه دادن الان که از دوسال از زندگی مشترکم میگذره درخانه پدرم هستم و قصد جدایی از همسرم را دارم پدرشوهرم شکایت استرداد مال منقول و مطالبه خسارت دادرسی کردن
طلاها هبه و کادو بودند و من فروختم و خرج امرار معاشم کردم فقط فاکتور دارن و شاهدی ندارن که شهادت بده طلاهارو بعد از اینکه به خونه پدرم اومدم دیده باشن به چه صورت هستش وکیل هم گرفتن من باید چیکار کنم آیا میتونم انکار کنم و علیهشون شکایت کنم یا باید پولِ طلاها و هزینه دادرسی را بپردازم
از حساب بانکی من هم استعلام میگیرن؟ توقیف حساب میکنن؟
چه مدرکی باید ارائه بدم مبنی بر فروش طلاها نمیخوام به ضررم تموم بشه در صورتی که نتونن ثابت کنن من باز هم باید هزینه دادرسی را بپردازم؟ لطفا راهنماییم کنید... باتشکر

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

اگر شما بت.انید ثابت کنید که طلاها هبه بوده و عین مال موجود نیست نمی توانند شما را مجبور به استرداد نمایند .