مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایای ازدواج

سلام. من به خانومم وکالت حق طلاق دادم به شرط آن که مهریه، نفقه و اجرت المثل و هدایای ازدواج را برگرداند و دادگاه هم حکم داده که هدایا برگشت بشود و طلاق جاری شود ولی خانومم هدایا را برنگردانده و رفته طلاق گرفته است و دادخواست استرداد جهیزیه داده است. میتونم در شورای حل اختلاف بگویم تا هدایا را ندهی نمیشود جهیزیه ببری.
چگونه میتونم هدایا را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام ربطی به جهیزیه نداره ولی میتونید مستقلا دادخواست استرداد هدایای نامزدی روبدید.

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام شما باید دادخواست استرداد طلاجات وهدایا تقدیم دادگاه کنید