مشاوره حقوقی رایگان - انقضای مهلت ١٠روزه تامين خواسته

با سلام احتراما اينجانب نسبت به تامين خواسته يك فقره چك اقدام كرده و حكم توقيف اموال و كارشناسي قيمت دريافت كردم اما متاسفانه در مهلت ده روزه اصل دعوی را ارائه نكردم ايا احكام صادره باطل ميشود؟ و ايا بايد دوباره درخواست تامين خواسته بدهم يا اصل دعوی و اينكه درخواست مجدد به همان شعبه اجرا ارجاع ميشود و احكام قابل برگشت است يا بايد مجددا كارشناسی و توقيف شود ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چنانچه درخواست قرارتامین خواسته کرده باشیدولی اصل دعوارا درده روز ازتاریخ ثدورقرارتامین خواسته اقامه نکرده باشید به درخواست خوانده یعنی به درخواست طرفتون دادگاه قرارتامین خواسته رارفع میکند باید خوانده درخواست کند