مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده تصادف قرار منع تعقیب

باسلام میخواستم بدون من ودوستم درسال90 باموتورسیکلت بودیم ودر3راهی که میدان وجودداشت مادرحال دورزدن وادامه راه خودبودیم که تریلی ماک بدون توجه به میدان ودورزدن میدان وباسرعت زیاد در3راهی باماتصادف کردودوستم بعد5روزراکب موتوربعدازانتقال به بیمارستان شهردیگه جان سپرد امامن باجراحات سنگین وضربه مغزی که حتی 3ماه کسی رونمی شناختم والان چن سال مشکلات گریبان گیربنده هست وبایدتحت نظردکترمغزاعصاب باشم باتاییدپزشک متخصص ولی دران زمان چون درگیردرمان وفوت دوستم بودیم پرونده روپیگیری نکردن فقط یبارخانواده متوفی به نظریه افسراعتراض کردن وهیئت3نفرازاستان اومدواوناهم بدون درنظر گرفتن میدان و3راهی تخلف اداره راه وحتی نبودسرعت گیردر میدان وحتی بدون درنظرگرفتن تخلف سرعت خودرو ماک که باسرعت زیاد ماروزیرگرفت وصدمات جبران ناپذیری به من ودوستم واردکرد والان من تحت نظرپزشک هستم ازخانواده مستجروکم درامدباسن29 سال توانایی کارکردن ازمن سلب شده و مدرک ازپزشک متخصص ارتوپد دارم حالاهم تحت نظرپزشک متخصص مغزاعصاب هستم بدون بیمه وکار ازهزینه های زیاد دکتر ودارو ورفت امدبه تهران به پزشک برنمیام چجورمیتونم پروندرو باز به جریان بندازم واز اداره راه که مقصراصلی بود طرح شکایت کنم 10سال هم ازروش گذشته درکروکی از اداره راه وسرعت زیادتریلی چیزی نوشته نشده اگر امکان داره لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم.... یبار هم پاییربرا دیوان عالی کشورنامه دادم که چن روز پیش جواب به دادستان شهرم اومد وبا مراجعه به دادستان خیلی راحت گفتن کاری نمی تونی بکنی یه جوان که به رحمت خدا رفت والان 10سال اگه اون یبارفوت کرد من روزی هزاربارمیمیرم زنده میشم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است بتوانید پیگیری نمایید و درخواست مطالبه دیه نمایید