مشاوره حقوقی رایگان - ارایه مدرک جعلی به پلیس راهور

پلیس راه جلوم و گرفت من گواهینامه وکارت ملی شخص دیگه ای رودادم ولی پلیس فهمیدومن فرارکردم میخاست ماشینم وببره پارکینگ حالاحکمش چیه چیکارکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت موضوع شما تخلفات راهنمایی رانندگی می باشد و اگر گواهینامه نداشته باشید رانندگی بدون گواهینامه نیز قابل پیگیری خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع تخلف رانندگی است که جریمه خود را دارد و اگر بدون گواهینامه رانندگی کردید. همچنین به دلیل استفاده از سند جعلی هر دو مرتکب جرم شده اید که باید به گونه ای درست دفاع کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید