مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس و تصاویی شخصی و خانوادگی

سلام . ببخشید رم گوشی منو رو دزدیدن و عکس های شخصی و خانوادگی بنده رو انتشار دادن بنده کارمند اداره آموزش و پرورش هستم و این کار باعث تعلیق بنده از کار شده. چه کاری میتونم بکنم ممنون میشم توضیح بدید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به نوع عکس ها و و محتویات گوشی دارد ولس تعلیق شما از جانب اداره مزید بر علت است که به جنابعالی ضرر شرافتی وارد شده است با بنده تماس بگیرید
در واتس اپ پیام دهید 09035988259

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

بدواً شکایت کیفری سپس اعتراض به حکم تعلیق

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام شما می توانید سرقت و سو استفاده از اموال مسروقه و نیز انتشار و سو استفاده از عکس های شخصی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت انتشار انها شکایت کنید تا پرونده تشکیل شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اتهام انتشار عکسهای خصوصی شکایت کنید.سپس به تعلیق اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از کسی که منتشر کرده می توانید شکایت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست از طریق پلیس فتا پیگیری و شکایت نمایید.به جرم انتشار تصاویر خصوصی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شخص منتشر کننده را میشناسید از او به جرم انتشار عکس و تصاویر خصوصی شکایت کنید . البته محتوای گوشی نیر باید بررسی شود. اگر باز هم نیاز به مشاوره بیشتری دارید در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید