مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی و انتشار تصاویر شخصی

فردی در نزدیکی ما با برداشتن جیمیل ورمز جیمیل دسترسی به تصاویر خصوصیم پیدا کرده و با انتشار آن در اطراف وتعداد می‌پردازد برای شروع راهنمایی میخواستم لطفا یا پرینتر از ورود بحساب ارسال نمایم تا نظر شمارا بدانم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

انتشار عکسهای خصوصی در فضای مجازی جرم است و‌ مجازات حبس و جزای نقدی دارد و دسترسی غیر مجازاز به سامانه نیز جزم و قابل مجازات است از هر دو جهت میتواتید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان هک و انتشار فیلم و عکس شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب را میتوان از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت نمایید