مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان

سلام
سوالی دارم درمورد تاخیر در تحویل اپارتمان
حدود 5 ماه پیش اپارتمانی رو از سازنده پیش فروش خریدم در 3قسط به متراژ 60 متر و مبلغ 162 میلیون تومان و 80 میلیون پیش پرداخت دادم و قسط دوم هم 30 ملیون دادم و قست تحویل خانه که 25 همین اسفند ماه هست باید 40 ملیون بدهم اما سازنده تکمیل نکرده و گفته تحویل نمیده لطفا راهنمایی کامل کنید که بتونم به حقم برسم

در ضمن فروشنده 2ماه بعد از خرید ملک با ادعای فروش این ملک به شخص دیگری از من خواست که معامله رو فسخ کنم که قبول نکردم و گفتم با مدرک بیا جلو که زد زیرش و میگفت که میتونه فسخ کنه که نتوانست و فقط ادعا میکرد و من‌ تمام صحبتهاشو صداشو ضبط کردم ایا میتونم در این مورد که فقط ادعا کرده و باعث ازار و اذیت روحی و روانی من شده ازش شکایت بکنم

درضمن کد رهگیری رو هم دارم اما بازم شنیده بودم که اقدام به فروش ملک من کرده که موفق نشده

من چگونه میتونم بدون دردسر این خانه رو بفروشمو که بعدا مشکلی پیش نیاد در ضمن میگه اگه بخواهی بفروشی اون بعنوان سازنده نمیاد امضا کنه لطفا راهنمایی کامل کنید و اینکه شکایت من ازش زمانبر و با مشکل هست یا خیر

آیا صدای ضبط شده که ادعا کرده قبلا به کس دیگه ای فروخته مدرک محکمی هست یا خیر

پاسخ ها :

سعيد كوهي اصفهاني

جناب آقای سعيد كوهي اصفهاني :

سلام
اول تأمين دليل كنيد ازطريق دادخواست به شوراحل اختلاف كه كارشناس گواهي كنه تا چه مرحله اي ساخت انجام شده.
اگه كارشناس تاييد كنه سازنده طبق تعهداتش عمل نكرده ميتونيد قسط اسفندراپرداخت نكنيد.
بعدش هم براش اظهارنامه بفرستيد
ايشون حق فروش به غيرندارد اصلاً نگران نباشيد.
اگر به ديگري فروختيد نهايتاً خريدار بعدي عليه شما و فروشنده سازنده دادخواست الزام به انتقال ميدهد و او ملزم به انتقال ميشود فقط شما در قرارداد مسئوليت ازخودسلب كنيد و تقبل خسارت نكنيد.