مشاوره حقوقی رایگان - برقراری فوق العاده ایثارگری

با سلام
اینجانب خدمت مقدس سربازی را از تاریخ 1361/05/18 تا 1363/05/18 در نیروی زمینی ارتش در جبهه های جنوب گذرانده ام و به عنوان کارمند رسمی در یکی از دستگاههای اجرایی مشغول به خدمت شده ام و در تاریخ 1391/09/01 به افتخار بازنشستگی نائل آمده ام. حال با توجه به موارد فوق و اینکه بنده نه در طول خدمت و نه در طول بازنشتگی از هیچ گونه مزایای ایثارگری بهره مند نبوده ام، آیا با توجه به بند 2 ماده 68 قانون م خ کشوری و گذشت چند سال از بازنشستگی، امکان طرح دادخواست مبنی بر برقراری فوق العاده ایثارگری دوران خدمت و بازنشستگی و الزام آن دستگاه اجرایی و سازمان بازنشستگی کشوری مبنی بر اصلاح حکم دوران خدمت و بازنشستگی و برقراری فوق العاده ایثارگری به اینجانب وجود دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلم بله، این از حقوق مکتسبه شما می باشد و می توانید آن را پی گیری نمایید.