مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام اینجانب فرزند جانباز 35 درصد با سابقه حضور 48 ماه در جبهه هستم و در شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی مشغول به کار هستم که زیر مجموعه هلدینگ خلیج فارس هست ایا بنده شمال تبدیل وضعیت میشوم یا خیر
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله. اگر باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر دارید، از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر رابطه بین شما و کارفرما باید مستقیم باشد نه با واسطه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شرطی که شما تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.