مشاوره حقوقی رایگان - پرونده جبهه پدرر

باسلام وضمن خسته نباشید پدر بنده درطول جبهه دچارعارضه تنگی نفس شده بودند ولی درزمان جنگ هیچ گونه سابقه بیمارستانی نداشتند ولی بعد جنگ هرسال چندهفته ایی به خاطر این عارضه دربیمارستان بستری می شدند ایشان دوسال پیش به رحمت خدا رفتند ایامی شود الان برای جانبازی ایشان اقدام کرد برای تبدیل وضعیت فرزندان ایشان لازم است ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما جنبه حقوقی ندارد ازارگان مربوطه سوال شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به جمع آوری مدارک بابت این مساله دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق امور ایثارگران
پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نیازمند بررسی اسناد و مدارک و ارائه توضیحات تکمیلی و گفتگو متقابل جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد