مشاوره حقوقی رایگان - بردن طلاها اسناد منزل و پول های من

با سلام.با همسرم دچار اختلاف شدم و 2 ماه به خانه پدرش رفته.یک روز زنگ زد به خانه امد و من در رو برای باز کردم و به اداره برگشتم . وقتی دوباره به منزل رسیدم . دیدم طلا ها اسناد و پولهای زندگیمون رو برده. حال چه باید کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازمند بررسی و گفتگو ست تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد وجه و طلاجات را بدهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به استناد مدارک مالکیت دادخواست حقوقی استرداد از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید این موضوع را تحت اظهار نامه رسمی به ایشان ابلاغ نمایید و سپس دادخواست استرداد اموال از طریق دادگاه درخواست کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست حقوقی استرداد از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مناسب اقامه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید بلافاصله با 110 تماس می‌گرفتید تا موضوع را گزارش کنند. می توانستید شکایت ربودن مال غیر شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلاجات مال خودش باشد که هیچ. اما در غیر این صورت ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست استرداد طلاجات و اسناد . اگر باز هم مشکلی بود تز طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اعلام سرقت نماییدتا صورتجلسه شود.اظهارنامه بفرستید سپس دادخواست استرداد نمایید