مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده زوج هستم و بخاطر ارتباط نامشروع زوجه از برج 1 سال 400 اختلافاتی بین بنده و زوجه حادث شد
زوجه ابتدای برج 2 درخواست تامین دلیل جهیزیه کرده و کارشناس دادگاه هم اومده لیست برداری کرده و نظریه شو به شورا اعلام کرده که بنده به قسمتی از آن نظریه که کارشناس اطهار کرده طرفین یه قسمتی از اموال ادعا دارند اعتراض زدم یعنی زوجه در لیست اعلام کرده کابینت منزل هم جز جهیزیه هست که بنده بدان اعتراض زدم
بعد از یک هفته از کارشناسی یعنی اویل برج 2 بنده اظهارنامه ای به زوجه دادم که میخوام منزل را به موجر تحویل بدم بیا وسایلت رو ببر که ایشان توجهی نکردند الان 8 ماه از ارسال اظهارنامه گذشته ایشان با دو وکیل رفتن شکایت کردن و درخواست هزینه وکیل و جهیزیه کردن ضمنا لیست سیاهه ندارند فقط کارشناس اومده لیست برداری کرده منم گفتم هر چی سند داری برای خودته بیا ببرش حالا تکلیف چیه با اینکه من بهشون اطهارنامه دادم 8 ماه پیش بیا وسایل خودتو ببر بازم باید هزینه دو وکیل ایشون رو بدم ؟آیا عرفا کابینت و شیرآلات جز جهیزیه محسوب میشه در صورتی که اصلا منزل استیجاری هست یعنی برای پدرم بوده ایشان ادعا دارند که در زمان ساخت منزل ایشان قسمتی از پول کابینت را دادند با تشکر

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، چه شکایتی کردند؟ کابینت و شیرآلات جز جهیزیه محسوب نمی‌شود.

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

وقتی لیست جهیزیه نباشد، زوجه باید با تمسک به شهادت شهود بتواند اموالی را که با خود بعنوان جهیزیه آورده اثبات کند. در صورتی که دلیلی بر مالکیت اموال برای زوجین نباشد، آنچه که عادتاً متعلق به زنان باشد مال اوست و آنچه که عادتاً متعلق به مردها باشد مال شماست. کابینت و شیرآلات نمی‌تواند عادتاً مختص زنان باشد‌

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

عرفا کابینت و شیرآلات جزء‌جهیزیه نیست و اگر وجهی بابت آن پرداخت کرده با سند می تواند جداگانه دادخواست مطالبه وجه دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر کابینت و شیر آلات که جز جهیزیه محسوب نمیشود و قاضی نخواهد پذیرفت و اگر زوجه مدعی است که هزینه کابینت و شیرآلات را پرداخت کرده است باید دادخواست جداگانه اقامه نماید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کابینت و شیر آلات خیر. اگر وجه آنرا داده باید اثبات کند و وجه آنرا می تواند بگیرد.
اما در خصوص اصل جهیزیه اگر لیست نداشته باشد باید هم اکنون لیست تهیه کند و با شهادت شهود اثبات کند که وی خریده است. شما هم می توانید در رد ادعای ایشان دلیل و مدرک یا شاهد خود را ببرید.
اما در خصوص 2 وکیل ، نگران نباشید شما به میزان حق الوکاله یک وکیل ، آنهم به نرخ تعرفه دولتی که زیاد هم نیست محکوم میشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق الوکاله باید طبق تعرفه پرداخت شود که مبلغ زیادی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همچین ادعایی دارد باید با دلیل ثابت کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر کابینت و شیر آلات که جز جهیزیه محسوب نمیشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر طبق سیاهه هرچه در لیست امده طبق فاکتور خرید به او تعلق دارد در غیر این حالت نمی تواند ادعایی کند.