مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شماره شاسی خودرو

با سلام بنده 206 مدل 90 دارم که شماره شاسی روی سر کمک جلو راست بوده و تو تصادف از بین رفته و برای مجوز تعویض اتاق بردم تعویض پلاک سرهنگ بازدید کرد گفت شماره شاسی نداره تایید نمیشه و مجوز ندادن گفتن باید شماره شاسی باشه چه کاری باید انجام داد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کروکی و مدارک مربوط به تصادف را دارید باید اجازه بدهند اگر ندادند از پلیس راهور کشور و شهرتون شکایت کنید دادخواست صدور حکم به تعویض اطاق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق مراجع ذیصلاح همچون راهور اخذ مجوز جهت تعویض شاسی را درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید تا توسط کارشناس بازدید بشود و