مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری دختر بعد از ازدواج

باسلام و عرض ادب. سوالی داشتم در این خصوص ک دختر خانمی که عقد میکنه و قبلش مستمری بگیر پدرش بوده بعد از ازدواج باید بره بیمه اعلام کنه یا خودبخود سیستم وار قطع میشه و نیاز به اعلام نیست
باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودبخود قطع میکنه اما خودش زودتر برود بهتر است چون جریمه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که بیمه‌گر متوجه عقد و ازدواج شما نگردد مستمری به شما پرداخت خواهد شد و به محض اطلاع مستمری شما قطع میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود به خود قطع خواهد شد و اگر قطع نشد خود شما باید به صندوق بازنشستگی اطلاع بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا قطع میشود و اگر نشد شما باید اطلاع دهید