مشاوره حقوقی رایگان - پول نزول

باسلام و اعض ادب
جسارتا من 4ماهه یا کلا شما 4ماهه حساب کنین، 10تومن پول نزول گرفتم ویک 5میلون ماهیانه واسه خودم گرفتم واسه مادرم 5تومن گرفتم
که کل پول میشه 20تومن و هرکدام جداگانه حساب شده ودر تاریخ معینی،
حال 5تومن مادرم رو7600حساب کرده
5تومن خودمم 7تومن حساب کرده
از 10میلیون
15200پانزده میلیون دویست هزار حساب کرده
منتها چون خیلی گیر بودم قبول کردم والان که دارم بدهیارو میدم 3تومن باقی مونده،و30میلیون سفته دارم دستش، لذا من الان سودی که توبازار میدن هر 10تومن هر ماه میشه 300تومن،که تازه فهمیدم چه کلاهی سرم گذاشته، 4ماه میشه 1200 وهر 5تومن میشه 600هزار تومن
حال من این 3تومنو بدهی 10تومنم مونده،ایا 3تومنو ندم می‌تونه بااون سفته ها حرکت بزنی حرفش بجایی میرسه آیا دادگاه حق به اون میده،یا حرف من میرسه ؟
آیا میتونم ازش شکایت کنم ،
درضمن تمام واریز ها رو ساعت،تاریخ،شماره مرجع، را دارم و به حساب خودش زدم والانم بهش میگم نصف سفته هارو بیاره نمیاره،الان باید شکایت کنم یانه، لطفاً راهنماییم کنین باتشکر

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، اگر ایشان از شما شکایت کنند و شما بتوانید اثبات کنید که بابت بهره پول و ربا بوده ،دادگاه رای به نفع ایشان نخواهد داد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید ، اما آنچه مسلم است شما هر چه زودتر دادخواست استرداد لاشه سفته ها را بدید. معمولا نزول خورها ته سفته ها را هم می گیرند واحتمالا کپی و شماره آنها را هم ندارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما که در دادگاه نمیتوانید به ربا استناد کنید چون هر دو شما مجرم محسوب میشوید