مشاوره حقوقی رایگان - نزول

سلام. من پارسال پول نزول کردم 50 میلیون تومن را سود 13 درصد چاره ای نداشتم پارسال برج 3 تا الان یه بیست تومن چک دادم چک شخص دیگه ای بعد یه 20 تومن دیگ واریز کردم یه 10 تومن واریز کردم اصل پول رو واریز کردم الانم یه چک 61تومن دادم مال مشتری مال من نیست برگشت خورده طرف از من شکایت کرده میگم دستم تنگه چیزی ندارم یه چن ماه وقت بده کار میکنم میدم بهت نمیخوام حقشو بخورم میتونم قسطی پرداخت کنم سفته گرفته ازم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه می توانید دادخواست اعسار بدهید.
با عنوان رباخواری نیز می توانید شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوع بدهی برطرف نشده دادخواست اعسار دهید و پس از پرداخت درخواست استرداد لاشه چک کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بابت ربا شکایت کنید و البته ممکن است برای خودتان هم مشکل ایجاد شود ویا وقتی طرف چک را اجرا گذاشت ودادخواست اعسار بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله بعد از قطعی شدن حکم، دادخواست اعسار دهید با قبولی اعسار بدهی تقسیط میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست اعسار مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه