مشاوره حقوقی رایگان - شاکی با وجود نداشتن ادله کافی فقط باقسم دروغ من را متهم کرده و قاضی قبول کرده

شخصی به نیت دیه گرفتن در یک درگیری ازمون شکایت کرد.من تمام مدارک و شواهد لازم را داشتم وارائه دادم حتی استشهادیه که این فرد به چند نفر گفته بود که می‌دونم این منو نزده ولی پدرم نمیزاره رضایت بدم این هم ضمیمه پرونده کردم شهود را هم به دادگاه بردم ولی درصورتی که شاکی من حتی در اظهاراتش طبق گفته وکیل استخاری که به من دادند 2جور حرف زده 1گفته من خونه بودم اومده زنگ زده من کشیده بیرون وزده2درمرحله بعد گفته من جلوی ساختمانمون نشسته بودم که من رو زده.مطلعینش هم 1نفر گفته من شنیده ام درگیری بوده ولی ندیدم نفر2گفته من زیر الم امام حسین بود درگیری شده ولی ندیدم کی بوده.ازطرف دیگرشاهداش یک نفرشان زیر18سال میباشد15یا16سالش است که باز وکیل من گفت حرفهایش ضدونقیض بوده قبول نیست فقط یک شاهد داشت که اونم به دروغ شهادت داده ولی من هم 2نفرشاهد بردم هم استشهادی در دفتر اسناد رسمی تنظیم کردم که این آقا اظهارکرده من می‌دونم اون نزده ولی پدرم نمیزاره رضایت بدهم وحتی یک فایل صوتی که خودش اونجا گفته من ندیدم کی منو زده ولی متاسفانه قاضی به اون گفت قسم بخور ودستت رو بزار روقرآن بگو این زده که شاکی من بااین که سید هست اینکارراانجام دادازطرف دیگه وکیلم کاری انجام نداد حتی فایل صوتی هم که داشتیم رو گفت نمیشه دیگه الان داد اون قسم خورده دیگه الان تموم شد دیگه نمیشه.
حالا واقعا بایه قسم دروغ که حتی معلوم بودرنگ شاکی پریده و داره دروغ قسم میخوره.
من الان دیگه متهم شدم و نمیتونم کاری انجام بدم نسبت به این قسم دروغی که این فرد خورده و قاضی واقعا براساس قسم قضاوت میخواد بکنه؟درصورتی که همه شواهد و مدارک همه به نفع من بود و کامل تحویل دادگاه دادم.وقتی قاضی اونارو دیده ومیبینه شاکی هیچ مدرک اصولی و قانونی ندارد به همین سادگی تمومش میکنه؟
من باید چیکار کنم ‌‌‌‌که تبرعه بشم ولی گناهیم ثابت بشه میشه اعتراض بزنم وقتی دادنامه امدوبگم من فایل صوتی این آقا رو دارم که اظهارکرده نمی‌دونم کی منو زده و بازهم همین افرادی که صداش روضبط کردن حاضرهستن بیان دادگاه شهادت بدن که اینو گفته ماشنیدیم حتی ضبط کردیم؟یانه تموم شد
اگه راه حلی هست ممنونم کمک کنید بهم .
ازوکلای محترم اگه همدان کسی هست که بتونه واقعا حقم رو بگیره ممنون میشم معرفیش کنید بهم
باتشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر فرصت اعتراض باقیست به رای اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض کنید و شهود را جرح کنیدو نوار را هم ارائه دهید.