مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو بدون قولنامه

سلام من کاسب هستم و یکی از مشتریام ماشینی داشت برای فروش به من پیشنهاد اقساطی خودرو رو داد بنده هم مبلغ ماشین که با مدت زمان اقساط 100میلیون حساب کرد 35میلیون بهش دادم مابقی چک دادم که اولین چک 12میلیون بود پاس شد دومین چک که برگشت زد و من پولو که دادم گفت چک دستم نیست بعدازظهر برات میارم که لاشه چک هم بهم نداد و خورد خورد 8میلیونم داده بودم بهش و قولنامه هم ندارم ولی شاهد دارم کل کسبه منطقه که من ماشینو به اینصورت خریداری کردم و بعد از یکسال که ماشین دستم بود نیرو انتظامی اومد ماشین از جلو مغازه توقیف کرد برد اونم رفته ماشین در اورده و فروخته پول منم نمیده چجوری میتونم پولمو ازش بگیرم بیمه ماشین و کارت ماشین و معاینه فنی ماشینم دست خودم هست ولی ماشین فروخته و تو پیامکها که بهم دادیم خودش گفته 64میلیون ازم طلب داری در صورتیکه من 80 میلیون پول دادم بهش با این مدارک کاری میشه کرد یا نه نمیتونم ممنون میشم راهنمایی کنید منو

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید حق وحقوق خود را مطالبه کنید جهت راهنمایی با وکلا تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید