مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام، اسم من در شناسنامه زهرا ست میخواستم بدونم امکانش هست که به اسم رعنا (که عربیه ولی مذهبی نیست) تغییرش بدم؟ و ثبت احوال باهاش موافقت میکنه به نظرتون یا باید از طریق مراجع قضایی پیگیری بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت باید دادخواست حقوقی تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست تغییر نام را در اداره ثبت مطرح نمایید ولی باید دلیل محکم داشته باشید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا به سایت ثبت احوال مراجعه و درخواست خود را ثبت نمایید

یک وکیل

سلام معمولا قبول نمیکنن تغییر اسم مذهبی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ثبت احوال معمولا موافقت نمیکنه از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا به ثبت احوال درخواست بدهید و در صورت عدم موافقت از نظر ثبت احوال در دادگاه اعتراض کنید. اینرا هم بدانید احتمال موفقیت در اینگونه پرونده ها بسیار بسیار ضعیف است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون تغییر نام ایمه است ثبت احوال موافقت نمی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید خطاب به دادگاه عمومی طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد