مشاوره حقوقی رایگان - تعلق جانبازی به سرباز وظیفه

باسلام بنده سرباز وظیفه پلیس راه در سال 85 بودم که در حین ماموریت در جاده یک سواری بهم برخورد کرد و از ناحیه ساق پا دچار اسیب دیدگی شدم که پس از عمل جراحی تا الان پام ورم داره اما معلول نشدم و در ان زمان از بیمه شخص ثالث خودروی مقصر دیه گرفتم ایا میتوانم پیگیر جانبازی شوم. و ایا از نیروی انتظامی دیه بهم تعلق میگرفت.. متشکرم

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، جانبازی شامل حال شما نخواهد شد. شما دیه نمی توانید بگیرید.چون دیه دریافت کرده اید.