مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ماشین

سلام
من ب جرم مشروب و تریاک گرفتار شدم و برای دو کیلو تریاک پنج سال حبس و برای دو لیتر مشروب شش ماه حبس گرفتم
هر دو را 130 تومن بازپرس شعبه وثیقه گذاشت که پرشیای خود را برای وثیقه به پارکینگ بردن نزدیک به 9 ماه هست هر دو را اعتراض زدم جواب اعتراض مشروب آمد و رد شد اما تریاک جوابش نیومده
مهلت معرفی 30 روزه برای مشروب دادن تقریبا پنج روز رد شده از مهلت معرفی
میخواستم بدونم میتونم صبر کنم تا جواب اون یکی بیاد تا باهم رو برم یا وثیقه ضبط میشه چون جواب اعتراض اون یکی نیومده هنوز و ماشین برای دوتا پرونده وثیقه شده
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید خود را به زندان معرفی نمایید