مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو 500 میلیونی به ازای 150 میلیون قراره دادگاه

باسلام و خسته نباشید خدمت شما وکیل گرامی اینجانب در ساله 99/10 مرتکبه جرمی شدم‌که اصلا مربوط به من‌ نبود 600 گرم گله گراس داخله یه ماشین اژانس گرفته میشه و یه آقایی بنامه م. که با اون آژانس اومده بود سمته من راننده اژانس رو مجبور میکنه که بگه گله گراس رو من داخله ماشینه پیکانه ایشون گذاشتم در صورتی که اومدن سمته من گل داخله ماشینشون بوده مامورین هم از داخله همون پیکانه ایشون گل رو دریافت کردند در ضمن یک گرم هرویین و یک گرم شیشه هم از م. گرفتند که اون دو گرم رو تو کلانتری براش پاک کردند خلاصه با زرنگ بازیشون راننده اژانس شهادت داد گل رو من گذاشتم تو ماشینش و قاضی 150 ملیون قرار صادر کرد بهمراه 2500 جریمه و 6 ماه حبس تعزیری که حتی فیش و جوازه کسب پدرم هردوتاشم قبول نکردن بنده به اجبار ماشینه جکه شاسی مدل 94 رو گذاشتم پارکینگ که خودم نرم زندان سنده ماشین هم‌ بنامه پدرم هستش حکم هم قطعی شده چند بار هم ابلاغ شده جدا از گذاشتن مبلغ 150 میلیون اگه راهی داره واسه بیرون اومدن ماشین از شما خواهشمندم راهنماییم کنین تا بتونم ماشینم رو آزاد کنم؟ حالا اگه 150 رو یکی پیدا بشه بحسابه دادگاه واریز کنه نامه ازادی ماشین رو میدن ؟ نامه ازادی رو هم دادن بعدا میشه قضیه 6 ماه من روشن شه و به جریمه نقدی میشه تبدیل کرد و مبلغی از پول بمونه بحسابه دولت و مابقیش عودت داده میشه یا با همین 150 میلیون پرونده پاک میشه ؟ ناگفته نمونه من یه دختره 12 ساله دارم که حضانتش بامنه و بامن زندگی میکنه از مادرش خیلی ساله جدا شدم و شرایطه زندان رفتن رو ندارم در ضمن م. الان یکساله که با 35 گرم هرویین داخله زندانه قزلحصار هستش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است