مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اموال توسط زوجه

با سلام و خسته نباشد . من و همسرم در حال طلاق هستیم رای دادگاه صادر شده است و منتظر رای نهایی هستیم من چند سال پیش ملکی را به نام او زدم البته فقط پول آن را پرداخت کردم و از فروشنده به همسر من انتقال پیدا کرد البته بنده به عنوان شاهد آن را امضا کرده ام . ضمنا در چند ماه گذشته همسرم شروع به بردن وسایل جهیزیه خود کرد حتی مقداری طلا که تعدادی ا ز فاکتور های آن به اسم بنده و تعدای به اسم خودش بود که جمع مالی آن حدودا 60 ملیون تومان میشد او حتی تمام فاکتور هایی را هم که به اسم من بوده با خود برده است و اینکه سیاه جهیزیه را هم با خود برده است و من هیچ گونه سندی مبنی بر اثبات اینکه فاکتور ها به نام من است ندارم در حال حاضر من می‌توانم بابت پس گرفتن ملک ؟و پس گرفتن طلاها ؟و لوازیک منزل از قبیل لباسشویی. یخچال و....که من پول آن را پرداخت کرده مدعی شوم ؟ آیا با گرفتن صورت حساب بانک هایی مربوط به خود می‌توانم ای امر را به اثبات برسانم ضمنا من او را به صورت مجزا بیمه کرده ام و مبالغ آن را از حساب خودم پرداخت کرده ام می‌توانم درخواست برگشت مبالغ را بدهم ؟ در صورت امکان سوالات را به صورت مجزا برایم توضیح دهید با تشکر از همکاری شما ..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانه را نمیتوانید پس بگیرید اما وسایل مربوط به خود را در صورتی که در ان مغازه کارت کشیدید با پرینت بانکی و دریافت مجدد فاکتور میتوانید پس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. چون اصولا جهزیه را از ان زوج میدانند و حتی وسایلی ک زوج خریداری نموده و مدرکی ندارد را نوعی هبه میدانند در صورتی ک بابت خرید وسایل فاکتور خرید نداشته باشید نمیتوانید مدعی شوید. در مورد ملک مورد تظر نیز چون رسما ب نام همسرتان زده اید ایشان مالک ملک بوده و نمیتوانید ادعایی داشته باشید مگر با سند و دلیل معتبر ک البته دشوار است.
در خصوص طلاها فاکتورهایی که ب نام شما است رامیتوانید اثبات کنید و اقدام ب پس گرفتن ان کنید بدین طریق از طلاهای موجود نام برده و درخواست ارایه فاکتور ان از طرف زوجه را داشته باشید.