مشاوره حقوقی رایگان - زمین

من9سال پیش شب عقدم پدر شوهرم 100متر زمین تو قباله من کردن وتوی یک برگه نوشتن همه فامیل حدود10نفرامضا کردن به عنوان شاهد من ازهمسرم جداشدم والان میخوام زمین رو بگیرم ولی چون اون برگه گم شد وما ثبت محضری نکردیم بهم نمیدن چیکارکنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند ر سمی می توانید به شهادت شهود استناد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق شهادت شهود اثبات مالکیت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه برگه می توانید طرح دعوا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قبل از وصول مهریه باید موضوع را اثبات نماید و سپس نسبت به وصول مهریه با شهادت شهود اقدام گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتوانید اثبات نمایید