مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مسئولیت

سلام بنده سر کار دچار حادثه شدم دوبار رفتم پیش پزشک معتمد فقط زده 2.5 درصد نقص عضو حرکتی واسه انگشتم. اما تو مراجعه اولیه که زده شکستگی انگشت و پاره شدن تاندون و پین گذاری و دوبار عمل کرده چیزی نزده. بیمه میگه ما فقط دیه نقص عضو رو میدین با پول بیمارستان و دیه شکستگی و ارش تاندون و دیه مقدر رو نمیدیم. ایا درسته تورو خدا جواب بدید چند روز فرصت دارم تورو قران بهم جواب بدید. یعنی دیه شکستگی و پارگی تاندون و پین گذاریمو نمیدن.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

سلام. توجه داشته باشید بیمه پیرو تعهداتی که در متن بیمه نامه قید شده دارای مسوولیت می باشد و اگر فقط نقض عضو و فوت جزو تعهدات است و دیه و ارش جزو تعهدات نباشد در این خصوص بیمه فاقد مسولیت می باشد ولی در هر حال کارفرما مسوول تمام خسارات و جراحات وارده به شما می باشد