مشاوره حقوقی رایگان - حق ملاقات بعد از سپردن حضانت به همسر

با سلام. زن برادر من در دادگاه درخواست حضانت فرزند پسرش را دارد. برادرم حدود یکسال است فوت نموده است..
این خانم هر چندماه یکبار اجازه ملاقات فرزند برادرمان را میدهد ایا ما میتوانیم از دادگاه حق ملاقات برای نوه یمان را بگیریم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

حضانت یعنی نگهداری فرزند که مخصوص پدر و مادر است در صورت فوت یکی با دیگری است .اگر عروس راضی باشد بچه را برای ملاقات میاوردوگرنه قانون ملاقات فرزند برای عمو عمه مادربزرگ پدربزرگ وجود ندارد .