مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه ملاقات پسرم با پدر و مادرم توسط همسرم

با سلام مدتی است همسرم با خانواده من اختلاف پیدا کرده و رفت و امد نمی کند ولی هرگاه من به منزل پدر و مادر میروم اجازه نمیدهد پسرم همراه من بیاید و ادعا دارد قیم فرزندم است و نمیخواهد بگذارد با من بیاید آیا اجازه چنین کاری رو دارد که پدر و مادر مرا از دیدن نوه محروم کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر این کار مصداق بارز ممانعت از حق است و وصف مجرمانه دارد.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به اینکه ولی فرزند است بله ، اما اگر پسر شما به سن قانونی رسیده نیاز به اجازه ندارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

یک وکیل :

با سلام
خیر اجازه چنین کاری ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق صراحت قانون حمایت خانواده سایربستگان نیز حق ملاقات طفل را دارند و ولیو یا شخص دارای حق حضانت اجازه ممانعت از این امر را ندارد مگر در صورت اثبات مصلحت طفل

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر، والدین شما می توانند قانونا حق ملاقات بگیرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست دستور موقت ملاقات طفل بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . علی الاصول چنین حقی ندارد مگر انکه این دیدار بر. مصلحت طفل لطمه وارد کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر . پدر و مادر شما می توانند تقاضای ملاقات نوه را از دادگاه بخواهند

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
خیر اصولاً چنین حقی ندارد مگر انکه این دیدار به مصلحت نباشد.

یک وکیل :

خیر اجازه چنین کاری ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله اجازه دارند
ولي هستند
بنظر مي رسد مشكلات را با تفاهم و مدارا حل نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شخص دارای حق حضانت اجازه ممانعت از این امر را ندارد مگر در صورت اثبات مصلحت طفل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

والدین شما می توانند قانونا حق ملاقات داشته باشند

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

باسلام ایشان نمیت آنند مانع ملاقات شوند پدر و مادر شما می توانند دادخواست ملاقات و دستور موقت مطرح کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ازطریق دادگاه باید الزام ایشان را بخواهید