مشاوره حقوقی رایگان - منع ملاقات نوه

سلام،دخترام یک سال قبل فوت شده اجازه نمی دهد نوه هایم را ببینم. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ملاقات بدهید و غز دادگاه خانواده موضوع را پیگیری کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای ملاقات با نوه و نعیین وقت ملاقات از طریق دادگاه دادخواست ملاقات با طفل دهید مطابق ماده 54 قانون خانواده نمی توانند مانع شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ملاقات با نوه حق شما می‌باشد شما می‌توانید وکیل بگیرید تا برای شما حق ملاقات در نظر گرفته شود و ایشان نمی‌تواندجلوی ملاقات را بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دستور موقت از دادگاه خانواده محل سکونت نوه‌ها مطرح نمایید. بنا به حکم قضایی ایشان را ملاقات خواهید نمود

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام دادخواست ملاقات و دستور موقت از طریق دفتر قضایی اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست دستور ‌موقت فوری مبنی بر ملاقات نوه اقامه نمایید
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معولا ملاقات مخصوص پدر و مادر است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست ملاقات در دادگاه خانواده مطرح نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تعیین ملاقات با نوه را تقدیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی دعوی ملاقات نوه را مطرح نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست ملاقات نوه بدهید و دستور موقت بخواهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید از دادگاه تجویز ملاقات‌ را درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست ملاقات بدهید حق با شما است