مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام و وقت بخیر
بنده تصادف کردم و طرف مقابل مقصر حادثه شد. پزشکی قانونی گفت فقط علائم ظاهری را لحاظ میکنیم.
علائم ظاهری که داشتم شامل: 1-خراش سر زانو 2 نقطه که خون آمد ولی جاری نشد
2- پارگی جزئی زیر زانو که خون آمد ولی جاری نشد
3- خراش انگشتهای اشاره دست چپ و راست به اندازه یک سانتیمتر که خون آمد ولی جاری نشد
4- بعد از ام آر آی گرفتن زانو پزشک متخصص گفت که acl زانو دچار پارگی جزئی شده است.
خواهشمندم بفرمائید دیه در این موارد چگونه محاسبه میشود و مبلغ دیه برای من چقدر است؟
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید طول درمان تمام شود ودرصد تعیین گردد وبا توجه به درصد دیگه محاسبه میگرددواگر برای سال 98بیفتدباتوجه به افزایش زیاد نرخ بده با توجه به تورم .مبلغ دیگه زیاد میشود

پرسشگر :

سلام
متاسفانه جواب سوال ارائه نشد.
با توجه به علائم عنوان شده مبلغ دیه هر مورد چگونه و چه مبلغ است؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به اجرای احکام دادگستری مراجعه فرمایید