مشاوره حقوقی رایگان - قانون

سلام
این چه قانونیه که وقتی زنی بدون دلیل خونه شوهرشو ترک میکنه و تمکین نمیکنه و بچه را بدون اجازه شوهر میبره شوهر نمیتونه ازش شکایت کنه ؟مگه اختیار بچه دست پدرش نیست تا وقتی زنشو طلاق نداده پس یه زن چه حقی داره که بچه زیر 7 سالو با خودش ببره بدون اجازه پدرش
چرا مرد نمیتونه شکایت کنه از زن به خاطر ترک منزل و بردن بچه حق پدر این وسط چی میشه
هرچی بیشتر این مطالب رو میخونم بیشتر از خودخواهی زنا بدم میاد از زنا متنفر میشم
سر هر چیز کوچیک و بی ارزش طلاق و ترک منزل
خب شما که طاقت هیچ مشکلی رو تو زندگی نداری بیخود میکنی ازدواج میکنی که اینده یه دختر هم که پدرشو میخواد با گرفتن پدرش خراب میکنی
این قانون جدید هم راه واسه زنا باز کرده که راحت طلاق بگیرن حق حضانت پدر رو کم کرده بچه خودش انتخاب کنه بعد از سن بلوغ نمیدونم کدوم بیعقلی این قانونو گذاشته حتما یه زن بوده که همچین قانونه مضخرفی گذاشته
حق پدر تو این قانون ضایع شده زنش ... ... و خیانت کنه باید بهش مهریه هم بده حضانت هم ازش گرفته نمیشه واقعا ظلمه در حق پدر بچه دختر هم دو سال با پدر 7 سال با زن چرا واقعا
مهریه هم نده باید بره زندان عرضه ندارن یه قانون بزارن این زندان به خاطر مهریه حذف بشه مرد نره زندان زن هم سو استفاده کنه حضانت بچه رو بگیره
بعد میگن در حق زنا ظلم شده چه ظلمی این پدرا هستن که ظلم شده بهشون
من یه زنم اینا رو میگم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال طولانی از طریق مشاوره تلفنی بهره جویید