مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل به همراه فرزند

درود و وقت بخیر.
اگر منزل را به همراه پسر 12 ساله و دختر 18 ساله ام بعد از ضرب و شتم ترک کنم،همسرم می‌تواند برای بردن پسرم شکایت کند یا نه؟چون بچه ها امنیت جانی و روانی نخواهند داشت.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که پدر صلاحیت نگهداری را ندارد مبتوانید حضانت دایم را بگیرید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

تا 15 سال حضانت پسر با پدر است در دادگاه می‌توانید عدم امنیت رو ثابت کنید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

پاسخ داده شده .چنانچه ضرب و شتم در دادگاه قطعی بشه به استناد اون حکم میشه خوف جانی اثبات بشه و دادخواست طلاق بده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید درخواست حضانت فرزندتان را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
پسرتان می تواند دادخواست حضانت و با دستور ملاقات پسر را از شما بگیره شما نیز می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید و اعلام کنید که فرزندتان امنیت جانی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
زوج میتواند دادخواست الزام به ‌تمکین را اقامه نماید
ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
به صرف آنچه در سوال آمده است آری امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید درخواست حضانت فرزندتان را بدهید و ثابت کنید که پدر صلاحیت نگهداری را ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و قبلا این پرسش مطرح گردیده است . و در گذشته به این پرسش به شکل کامل و جامع پاسخ داده شده است.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ولی شما هم می توانید با اثبات عدم صلاحیت پدر از ایشان ثابت حضانت نمایید جهت اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هیچ کس نمی‌تواند والدین را تحت هر شرایطی از ملاقات منع نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید عدم امنیت را ثابت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، لازم است به قوانین و مقررات مربوط به حضانت و نگهداری فرزندان توجه کنید. در بسیاری موارد حضانت فرزندان برای والدین مشترک تعیین می‌شود و هر یک از والدین حق دارند که با فرزندان خود زندگی کنند.

بنابراین، اگر شما می‌خواهید خانه را ترک کنید و فرزندان خود را به همراه ببرید، بهتر است با همسر خود در مورد این موضوع صحبت کنید و به توافقی برسید. اگر امکان دارد، بهتر است با کمک یک وکیل خانواده به توافقات لازم برسید.

در صورتی که شما به توافقی نرسیده‌اید و قصد ترک خانه را دارید، همسر شما ممکن است به دادگاه شکایت کند و درخواست حضانت فرزندان را داشته باشد. برای جلوگیری از این اتفاق، بهتر است با همسر خود به توافقی برسید.

لازم به ذکر است که در بسیاری از موارد حضانت فرزندان بر اساس مصلحت کودک تعیین می‌شود و باید مورد توافق و قضاوت دادگاه قرار گیرد. اگر شما به دلایلی معتقد هستید که امنیت جانی و روانی فرزندانتان در خطر است، بهتر است به یک وکیل خانواده مراجعه کرده و در مورد حقوق و حقوق فرزندان خود مشورت کنید. وکیل خانواده می‌تواند به شما راهنمایی کند که چگونه می‌توانید برای محافظت از حقوق فرزندان خود اقدام کنید. همچنین، در بسیاری موارد ترک خانه در شرایط خاصی مانند تهدید به جان یا ایمنی فرزندان، مورد حمایت قانونی قرار می‌گیرد. لذا بهتر است با وکیل خانواده خود در این زمینه مشورت کنید.