مشاوره حقوقی رایگان - قهر همسر و بردن فرزند بدون اجازه شوهر

سلام خسته نباشید همسرم الان 3 روزه که موقعی که بنده سر کار بودم بدون اینکه من را مطلع کنه و بدون اینکه مشاجره ای داشته باشیم زنگ زده پدرش اومده بردش شهرستان در ضمن کودک چهار ساله مان را هم برده.این برای بار دومه که این کار را میکنه یکبار پارسال و یکبار هم امسال میخواستم بدانم باید چکار کنم.ممنون میشم از راهنماییهای ارزشمندتون بنده را بهرمند کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنامه تمکین بفرستید چنانچه افاقه نکرد دادخواست تمکین دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام دادخواست عدم تمکین ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
در صورت امکان کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهار نامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست اقامه نمایید