مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من یک آپارتمان داشتم داخل کرج و هفت سال اینجا بودم شوهرم یک سال نشست زیر سرم که برگردیم شهر خودمون یه شغل مناسب اونجا پیدا کردم با قربون صدقه رفتن و زبون چرب نرم گولم زد و برگشتیم شهرمون و آپارتمان رو فروختم که تو شهرمون خونه بخرم و اینجا آمدیم پیش بنگاهی آشنا و قولنامه خرید رو نوشتیم بیشتر پول رو ریختم به حساب شوهرم که چک بکشه برای خرید خونه الان پول رو نمی‌ده و درخواست طلاق آورده چیکار کنم چجوری پولم رو بگیرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به فیش واریزی وادله خودتان دادخواست استرداد وجه را دهید