مشاوره حقوقی رایگان - همسرم خونه اجاره رو‌ تحویل داده

با سلام.
همسر بنده بارها حتی تو بارداری منو خیلی شدید کتک زدن (بیشتر درگیری خونه مادرش و به تحریک ایشون بوده) و درمانگاه به خاطر کبودی های بدنم حاضر به این هست که اعلام کنه.حتی بیمارستان تماس گرفتن بیان خونه پدرش(چون من باردار بودم) من راضی نشدم گفتم بدتر میشه.یک بار هم تو پزشک قانونی ثبت کردم که دماغم رو شکوندن و پیگیری نکردم دیگه قانونی.الان پسرم سه ساله ش است.همسرم نظامی هستن و من رو خودشون خونه پدرم گذاشتن و بعدا بهم تو واتس اپ پیام فحاشی ناموسی به خودم و پدر مادرم کردن و گفتن اگر بیای تا حد مرگ میزنم و حق نداری بیای خونه چون پدر مادرم اولویت هستن و حق اعتراض به هیچی نداری.و نمیخوام ببینمت و..
الان بنده چهار ماه خونه پدرم هستم و فعلا اقدام قانونی نکردم و ایشونم نفقه نمیپردازه و میگه اگه هزینه سخته برات برو اقدام کن..پارسال مبلغ 140 میلیون به حساب ایشون واریز کردم.که دارن باهاش خونه میسازن.میتونم پولم رو استرداد کنم؟از پدرم گرفته بودم.حتی خونه اجاره رو تحویل دادن و الان ساکن منزل پدرشون هستن.
1.میگه طلاقت رو نمیدم تا زجرت بدم،میتونم با توجه به فحاشی و خونه راه ندادن طلاقم رو بگیرم؟
2.به خطر پسرم دوست ندارم جدا بشم و من و همسرم مشکل جدی نداریم بیشتر تحریکات شدید پدر مادرش باعث تنش ما میشه.میتونم قانونی تحت فشارش بذارم برای کوتاه اومدن خودش و قطع دخالت خانواده ش؟
چون بعد هفت سالگی اگه پسرم رو بگیره شدیدا شرایطش اونجا بد میشه و نمیتونم زجر کشیدن پسرم رو تحمل کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما میتوانید لطفا حصوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس رگیرید