مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض بر وصیت

باسلام و خسته نباشید پدربزرگ بنده در قید حیات میباشد و حدود 20 سال پیش وصیت کرده اند و اکثر اموال خود را به دوپسر خود داده اند و به دختران تنها 1جریب زمین داده اند. اما هنوز ارث تقسیم نشده و بعد از فوت تقسیم میشود بااینکه همه دختران ناراضی بودن چیزی به زبان نیاوردن چون پدربزرگم گفته بود درصورت اعتراض نفرینتان میکنم حال مادربزرگم وصیت کرده اند و ایشان هم اکثرا اموال خود را به پسر کوچک داده و برای دختران هر کدام فقط 1 النگو گذاشته اند و بعد از اعتراض دختران شروع به کلی بازی درآوردن کرده اند.ایشان هم برای بعد از مرگ وصیت کرده اند. آیا دختران میتوانند اعتراض کنند؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

وصیت مازاد بر ثلث ارث نافذ نیست و دختران میتوانند هردو وصیت را تایید نکنند. در این حالت فقط یکسوم قابل اجراست و مابقی ارثیه به نسبت دو به یک تقسیم میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وصیت فقط تا 1/3 تمام ماترک صحیح است و وصیت بیشتر از 1/3 تمام ماترک ، باطل خواهد بود البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.