مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام مستاجری دارم اجاره را نمیدهد مبلغ 370000 هرماه میباشد در قولنامه حق فسخ 2ماه ذکر شده 2ماه را نداد رفتم اظهارنامه فسخ فرستادم اعتنا نکرد شکایت کردم در روز دادگاه که 2روز دیگر 3ماه میشد 2ماه را پرداخت کرد لذا دادگاه او را تبرئه کرد مجددا از روز دادگاه 2ماه دیگر راهم نداد که با 28روز قبل شد 3ماه و 2روز مجددا براش اظهارنامه فسخ بر طبق همان قولنامه و دادن معوقات فرستادم که بعد از ان 700000 ریخت به حسابم ایا میتوانم بعد دادگاه مراجعه کرده و حکم تخلیه بگیرم ؟ ضمنا قول نامه بنگاهی است اما خودم و مستأجرم و بنگاهدار امضاء کردیم لطفا ارشاد فرمائید ممنون از لطف تان

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام معمولا وقتی سه بار اظهارنامه فرستاده میشود مبنی بر تخلف بوده لدا بعد از سه بار درخواست تخلیه بدهید

پرسشگر :

سلام یعنی باید 2ماه دیگربگذردوباز اظهارنامه بدم یااینکه مستقیم درخواست تخلیه بدم؟

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام پس از سه بار ارسال اظهارنامه میتوانید درخواست تخلیه دهید

پرسشگر :

سلام عذرخواهم که هنوز درک نکردم که. با2اظهارنامه ویک دادگاه بازبایداظهارنامه سوم باشد؟اگرباشد فاصله سوم ازدومی که 6.12.97 بوده چه مدت بگذرد؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،یک مساله فراموش نشود،فرداصبح برویدازطریق شورای حل اختلاف تقاضای دستورتخلیه بگیرید،نه حکم تخلیه،تاکید میکنم دستورتخلیه،بروببینم چکارمیکنی ماراهم دعا کنید