مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد

باسلام وعرض خداقوت ما درریک ساختمان چهار طبقه زندگی میکنیم که واحد مجاور مارو صاحبخانه به فردی مجرد اجاره دادندودر آنجا رفت وآمد زنان فاحشه میباشد به صاحبخانه که مطرح کردیم نه تنها جلو گیری نکرد بلکه اظهار بی تفاوتی وگفت به من مربوط نیست حتی مستقیم اعتراض مارو به اون آقا با این عنوان مطرح کرده بود این همسایه با تو مشکل دارد واون آقا طلبکارانه به ما گفت چهاردیواری اختیاری دوست دارم کسی رو بیارم در ضمن همسایه های دیگه هم ازاین موضوع مطلع هستند اما چون واحد این آقا مجاور ماست ودر طبقه اونها نیست اقدامی انجام نمیدهند
با پلیس 110 تماس گرفتیم اما متاسفانه اقدامی انجام نشد
باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات جرائم منافی عفت سخت است قانون هم گفته دادسرا حق تحقیق ندارد خودت باید ثابت کنی که عمل مجرمانه قوادی انجام می شودیا چشاتو ببندی تا وقتش تموم بشه واز صاحبخانه بخواهید که تمدید نکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد می توانید شکایت کنید