مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از متوقی

سلام وقت بخیر من همسرم فوت شده وقیم فرزند ده ساله ام شدم ومهریه ام رو میخواهم بگیرم با توجه اینکه قیم هستم میتونم مهریه ام رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید قیم موقت برای فرزند تعیین و سپس به طرفیت قیم فرزند و سایر وراث اقامه دعوی مهریه نمایید در صورت نیاز به توضیحات و راهنمایی بیشتر از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.