مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه بعد فوت همسر

با سلام. مهریه من عندالاستطاعه میباشد. همسرم فوت کرده و پدر و مادرش در قید حیات هستند. میخاستم ببینم ابتدا ارثیه پدر و مادر همسرم از روی اموال شوهرم برمیدارند یا اول باید مهریه مرا بدهند البته مهریه ام عندالاستطاعه س

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا مهریه باید از ماترک برداشت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا مهریه باید از ماترک برداشه میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام برطبق قانون مهریه که جزیی از دیون شخص متوفی است باید اول پرداخت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا مهریه باید پرداخت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول مهریه و سایر دیون متوفی باید پرداخت شود بعد اگر مالی ماند بین وراث تقسیم می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مهریه جزو دیون ممتاز است ابتدا مهریه پرداخت میشود