مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از همسر فوت شده

سلام وقت بخیر. ایا زن بعد از مرگ شوهر مهریه از چیزی که به شوهر که فوت شده ارث میرسد (ارث پدر شوهر به شوهر فوت شده) میتواند برداشت کند یا فقط از چیزی که به نام شوهر فوت شده است مهریه تعلق میگیرد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر همسر شما زودتر از پدرش فوت کند که دیگر ارثی به وی نمی رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر شوهر زودتر فوت کرد سهم الارث همسر را میتوانید توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
سهم الارث هم اموال شوهر حساب میشه و بعنوان مهریه قابل مطالبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه شوهر شما بعد از پدرش فوت نموده باشد ارث محقق می گردد و پس از فوت مورث وراث مالک سهم الارث خود می شوند لذا می توانید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود اگر پدر شوهر زودتر فوت کرد سهم الارث همسر را میتوانید توقیف کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سهم الارثی که متعلق به شوهر مرحوم است را میتوانید یه عنوان مهریه مطالبه کنید