مشاوره حقوقی رایگان - اتاق های معاملات مجازی طلا

سلام.قبلا مثل اینکه بازاری بوده ب نام بازار مجازی طلای کاغذی ک خب گفته شده غیر قانونیه
حالا یک سری اتاق معاملاتی طلای مجازی دایر شده ک طی ساعاتی از روز طبق میشه کد کاربری ساخت و رفت تو اون سایت با شارژ پولی پرتفوی معامله خرید و فروش طلا رو انجام داد و طبق نموار بازار طلا سود و زیان کرد،، حتی سایت هم دارن و رسما با همه مشخصات فعالیت میکنند و اظهار هم میکنند ک وکیل هم دارند و کارشون قانونیه و با طلای کاغذی فرق داره
آخرین خبری هم ک تو رسانه ها منتشر شده سال 99 بوده و مربوط ب طلای کاغذی
سوالم اینه آیا اطلاع دارید از این مقوله و قانونی و شرعیه یا خیر
اگر نیست پس چرا رسما فعالیت میکنند،تو سایت همه مشخصاتشون هست
تو فضای مجازی صفحات معتبر دارن و تبلیغ این معاملات رو میکنن و آموزش هم میدن و هیچ برخوردی هم نمیشه
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید