مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ماشین از همسرم

قبل از اینکه ازدواج کنیم برای ازدواج همسم ی پراید داشت و زد به نام من یعنی وکالت فروش داد بعداز مدتی از ازدواجمون گذشت و اونو فروخت و ی پژو خرید که تو بنگاه کارت ملی من رو به بنگاه دار داد گفت به نام من بزنه ولی بعداز چند روز میره کارت منو میگیره و کارت مادرش رو میده و من رو گول میزنه و میره ماشینو به نام مادرش میزنه من میتونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه بوده قانونا قابل استرداد است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی ک ماشین اول را به نام شما زده و بعد اقدام ب فروش کرده میتوانید از ایشان تحت عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و مسلما در معامله دوم هم تاثیر خواهد داشت اما در صورتیک صرفا وکالت در فروش بوده ایشان ب عنوان اصیل اختیار فروش داشته. و در مورد دوم نیز اقدامی نمیتوانید بکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

متاسفانه کاری نمی توانید انجام دهید مگر مالکیت
و پرداخت ثمن را اثبات نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدامی متصور نیست چون ایشان خودرو را خریداری نموده و می تواند به نام هر شخصی که اراده کند منتقل نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف وکالت مثبت مالکیت شما نیست