مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه الزام به تمکین

با سلام
منظور از پرداخت محکوم به توسط زوجه در اجرائیه دادگاه چیست و نیم عشر دولتی در صندوق دولت بابت چیست و چه مقداری است.ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محکوم به یعنی انچه که به پرداخت ان محکوم شدید ونیم عشر یعنی یک بیستم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

یعنی زوجه باید مبلغی پرداخت کند
نیم عشر هزینه دادرسی در مرحله اجرای احکام است یک سوم حق اجراست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

محکوم به یعنی انچه که به پرداخت ان محکوم شدید ونیم عشر یعنی یک بیستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده الزام به تمکین است لازم نیست مبلغی پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منظور همان هزینه اجرای حکم است که به صورت غیر مالی محاسبه می‌شود