مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خدمت وکلای محترم
برادر من با خانمشون توافق ب جدایی کردن کلاس های مشاوره رو شرکت کردن و قرار شده ک مبلغی پول بده وجدابشن پرونده ماه قبل به شورای حل اختلاف رفته ولی امروز پیامک اومده که به واحد صلح و سازش دادگستری ارسال شده .این یعنی چی ؟و کار این واحد چیه ؟با توجه ب اینکه دوطرف رضایت به جداشدن دارن .متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در پرونده خانوادگی در قبل از ارجاع پرونده به دادگاه به شورای حل اختلاف جهت صلح وسازش و بازگشت به زندگی مشترک را توصیه می نمایند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به شورای حل اختلاف جهت صلح وسازش و بازگشت به زندگی مشترک را توصیه می نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی پرونده از شورا به شعبه دادگاه ارسال شده است و زوجین برای صلح و سازش باید در جلسه صلح و سازش
شرکت نمایند

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام پروسه معمول است نگران نباشن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای صلح و برگشت به زندگی با انها صحبت میشود