مشاوره حقوقی رایگان - چگونه چک برگشتی را پس از صدور گواهی عدم پرداخت انتقال دهیم؟

سلام. برای انتقال چک برگشتی که گواهی عدم پرداخت آن به نام شخصی صادر شده است و حال آن شخص میخواهد به دیگری انتقال دهد، آیا برای انتقال باید به دفترخانه رفت و متن خاصی نوشت یا انتقال به صورت دستی در پشت گواهی عدم پرداخت امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در پشت چک قید نماید اینجانب...... کلیه حقوق متصوره خود را از این چک به اقای ........ واگذار نموده و در اینخصوص هیچگونه ادعای ندارم

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

با پشت نویسی و دو امضا ظهر چک قابل انتقال است