مشاوره حقوقی رایگان - طلاق همسر

سلام خسته نباشید
همسر بنده منزل رو ترک کرده و گفته که من اون رو زدم و بجز اون هم میگه که من قصد این را داشته ام که میخواستم ایشون را
به شخص دیگه ای بدهم ...و میگن که از من صدا و تکست داره که دروغ هستش من چه کار باید بکنم ؟!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید در غیر اینصورت نتیجه نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به تمکین زوجه اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام شما زوج هستید یا زوجه!؟

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هرگونه دعا در دادگاه منوط به داشتن دلایلی است تا با اثبات آن دارای اثر حقوقی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شکایت کرد از خودتان بر اساس همین اظهارات که فرمودید دفاع نمایید .