مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

با سلام بنده زوجه هستم. مدت 3 سال است که با همسرم ازدواج کردم در اوایل عقدمون همسرم با خانمی که قبلا باهاشون در ارتباط بودن رفته بودن رستوران و اون دختر هم فیلمشونو برای من فرستادن و من نگه داشتم. بعد از اون قضیه هم چت های همسرم رو با دختر های متفاوت دیدم حالا با همسرم به اختلاف خوردم و میخوام بابت رابطه نامشروع شکایت کنم آیا میتونم الان اینکارو بکنم؟ اسکرین شات چت هاشم دارم که به اون خانم ابراز علاقه کرده بودن اما تلگرامشو پاک کرده همسرم. من چیکار میتونم بکنم ؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت شرایطی در صورت داشتن مدارک امکان شکایت می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف ابراز علاقه رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید روابط نامشروع را اثبات کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرف ابراز علاقه رابطه نامشروع محسوب نمی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر چون اگر شما قصد و نیت تان شکایت از ایشان بودباید 3 سال پیش اقدام را انجام می‌داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان شکایت رابطه نامشروع هست.اما به مدارک بیشتری نیاز است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گیرم شکایت کردید نایجه هم گرفتید بعد میخواهید چه کار کنید همون کار را اول انجام دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت کنید