مشاوره حقوقی رایگان - همسایه سند 1 پارکینگ داره ولی2 تا ماشین پارک میکنه

آیا واحدی در سند فقط یک پارکینگ ثبت شده ولی چون متراژ پارکینگش بیشتر ثبت شده میتونه 2تا ماشین پارک کنه آیا شکایت کنیم نتیجه ای میرسیم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر در مشاعات پارک نموده باشد قابل شکایت می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر در پارکینگ اختصاصی خودش پارک کند مشکلی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق سند مالکیت اگر یک پارکینگ قید شده باشد یک خودرو باید در آن پارک نماید و حق پارک دو خودرو حتی اگر مزاحمت ایجاد نکرده باشد باید با اجازه سایر مالکین صورت پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر امکان پارک دو خودرو وجود ندارد و شکایت هم نتیجه نخواهید گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمتی برای دیگران ایجاد نمیکند ایرادی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در پارکینگ اختصاصی خودش پارک کند مشکلی ندارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر در محل پارکینگ اختصاصیش امکان پارک دو‌خودرو هست به جایی نمی رسید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا جایی که در حدود اربعه ذکر شده در سند باشد منعی ندارد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام چنانچه در محل پارک خود پارک می کنند موجبی برای شکایت وجود ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای دیگر کاربران وجود نداشته باشد بله